Tanácsadás

Cégünk a kezdetektől arra törekszik, hogy az üzleti életben működő vállalkozások számára alkalmazható komplex informatikai és számviteli megoldást nyújtson. Az informatikához, a vállalatirányításhoz, számvitelhez, kontrollinghoz, és az ügyvitelhez egyaránt nagyon magas szinten értő szakember gárda segítségével biztosítjuk a szoftver bevezetését, hatékony üzemeltetését és időnként felmerülő fejlesztését. Emellett mindig kiemelt figyelmet fordítunk a termékeinket használók kiképzésére, továbbképzésére, üzemeltetési tanácsadásra, a jogszabályi és gazdasági környezet indukálta változások időben történő lekövetésére és felhasználóink folyamatosan keletkező igényeihez való gyors és rugalmas alkalmazkodásra.

 

Mi nem egyszeri kapcsolatra törekszünk vevőinkkel, nem pusztán egy szoftvert, és szolgáltatást akarunk egyszeri alkalommal eladni számukra, hanem az idők végezetéig szándékunkban áll együttműködni velük a rendszerünk használatában. A gazdasági környezet folyamatosan változik, amely változások a felhasználóktól állandó alkalmazkodást, fejlődést igényelnek. Mi együtt kívánunk fejlődni velük, s az a célunk, hogy mindig, minden körülmények között adjunk egy biztos alapot, egy kiváló eszközt a vállalatirányítási és ügyviteli folyamataik irányításához, kézben tartásához.

Mi már 90-es évek előtt is vállalati ügyviteli szoftverekkel foglalkoztunk, s 35 év múlva is ezt szeretnénk tenni. Ezért fejlesztjük a Navisiont és a szolgáltatásainkat a legmagasabb informatikai és számviteli követelményeknek megfelelővé, s ezért nyújtunk ehhez méltó színvonalú szolgáltatásokat is folyamatosan.

woman-wearing-white-top-with-hand-reaching-out-2822647