Mi vagyunk: NSO

Az NSO Kft. már 2008 óta foglalkozik vállalatirányítási rendszer bevezetésével, fejlesztésével, támogatásával.

Az NSO Kft. 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás.

Fő tevékenységünk Microsoft Dynamics Navision vállalatirányítási rendszer teljeskörű szolgáltatása partnereink részére. Vállalatunk az ERP piac meghatározó szereplőjeként sikerességét elsősorban rugalmasságának és dinamizmusának köszönheti, melyre alapozva kis- és középvállalatok, illetve multinacionális cégeknek is biztosítani tudunk korszerű vállalatirányítási rendszereket.

Legfőbb célkitűzésünk, hogy ügyfeleink elvárásainak minél magasabb színvonalon tudjunk megfelelni szolgáltatásaink. Ennek köszönhetően a Microsoft Dynamics Navision vállalatirányítási rendszer bevezetésében, fejlesztésében, és támogatásában a hazai élmezőnybe tartozunk.

Cégünk fontos tevékenysége a Navision felhasználók folyamatos támogatása, ezért könnyen elérhető, hatékony terméktámogatást nyújtanak tapasztalt tanácsadóink és fejlesztőink.

Könnyen és gyorsan bevezethető rendszert kínálunk. A bevezetés során nem csak telepítjük, személyre szabjuk a rendszerünket, hanem természetesen a leendő felhasználók számára oktatást is biztosítanak szakértő kollégáink.

Profil

  • cégátvilágítás, rendszertervezés, projekt előkészítés, tanácsadás – konzultáció,
  • Microsoft Dynamics (CRM, Navision, Axapta) projektek megvalósítása, ilyen rendszerek bevezetése,
  • egyedi szoftverfejlesztések, testre-szabások,
  • rendszerek támogatása (support és/vagy helpdesk),
  • oktatási igények esetenkénti vagy folyamatos kiszolgálása,
  • klasszikus pénzügyi-számviteli szolgáltatások (pl. könyvelési szolgáltatás, pénzügyi outsourcing – kiszervezés) biztosítása, akár emelt szinten is, a saját vagy az általunk biztosított ERP környezetben.

 Az NSO Kft. szakértő csapata kiemelkedő számviteli, könyvelési, kontrolling tapasztalattal rendelkezik és ehhez erős IT támogatást biztosít a cégeink közötti napi szintű munkához. Amennyiben velünk szeretne könyveltetni, keressen minket bizalommal! A szerverre, Navisionre ne legyen gondja, azt mi biztosítjuk Önnek, ha nincsen még ilyen rendszere. Ha már rendelkezik ilyen rendszerrel, akkor mi könyvelünk Önnek a rendszerében, és emellett a rendszer támogatást is ellátjuk Önnek kedvezményesen!

Reméljük, szolgáltatásunk komplexitása, rugalmas, gyors és hatékony munkavégzésünk meggyőzik Önt arról, hogy érdemes az NSO Kft-t választania, és hamarosan Önt is Partnereink között üdvözölhetjük!