Földindulásszerű változások jönnek a számvitelben

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Bár a dátum messzinek tűnik, rohamléptekkel közelít a magyarról a nemzetközi számviteli sztenderdekre történő átállás.

Navision Support Online IFRS

Akik azt gondolják, hogy még egy teljes évük van az átállásra tévednek, hiszen azon cégek számára, amelyek az egyedi beszámoló szintjén 2017. január elsejétől szeretnének átállni a magyar számvitelről az IFRS-ekre, a valódi határidő, amikorra könyvvizsgálói jelentéssel kell igazolni, hogy felkészült a nemzetközi számviteli standardok alkalmazására 2016. szeptember.

Ez nagyjából azt jelenti, hogy a jövő augusztus végére fel kell tudni mutatni az IFRS szerinti számviteli politikákat és azokat a számítástechnikai rendszereket, amik az IFRS szerinti könyvelést fogják végezni, valamint elő kell állítani a 2015-re vonatkozó IFRS szerinti nyitómérleget. Cégünk ebben komoly segítséget tud nyújtani, hiszen az általunk használt ügyviteli rendszer, a Microsoft Navision rendszere minden tekintetben megfelel a nemzetközi sztenderdeknek, hiszen maga is egy nemzetközi ERP rendszer.

Amennyiben kérdései lennének az IFRS-ekkel, a Microsoft Navision rendszerével, illetve könyvelési szolgáltatásunkkal kapcsolatban kérjük kattintson IDE.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
By | 2017-09-12T22:00:39+00:00 szeptember 12th, 2017|Egyéb|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment